Egy csővezeték, vagy más technológiai létesítmény üzembe helyezése - a megtervezéstől a megrendelt acélanyagok leszállításáig - számos operatív lépést kíván: műszaki és kereskedelmi tárgyalások sorozata, szerződéskötés, szállítmányozás, rakodás, raktározás, dokumentálás stb.

Mindezek szakszerű lebonyolításának érdekében az alábbi projektorientált szolgáltatásokat nyújtjuk partnereinknek: 

 • Egyedi ajánlatok kidolgozása, műszaki konzultációk
  Az acéltermékekkel szemben támasztott műszaki követelmények piaci kínálattal való összehangolását gazdaságossági szempontok figyelembe vételével végezzük. Az egyes igények specifikációi alapján kidolgozzuk a műszaki és kereskedelmi feltételeknek megfelelő, legoptimálisabb szállítási ajánlatokat.
 • Projekt szállítások irányítása, koordinációja
  Az ARGENTO Kft. a nagyobb volumenű projekt megrendelések egyes résszállításait nem külön-külön, hanem integráltan, önálló projektvezető biztosítása mellett kezeli, aki a szállítások minden egyes momentumát ellenőrzi. Több éves kereskedői tapasztalataink alapján alakítottuk ki azt az ügyviteli rendszert, mely alapján biztosítható, hogy vevőink valóban a megrendelt anyagot, a kért határidőre és helyszínen kapják meg.
 • Áruszállítás, logisztika
  Törökbálinti logisztikai bázisunk segítségével, egyedi és kombinált szállítások szervezése révén az importszállítás időtartama és költsége jelentősen csökkenthető. A megrendelt acélárut vevőink telephelyére szállítjuk, ill. a megadott földrajzi pontokra deponáljuk, vagy igény esetén saját raktárunkban tároljuk.
 • Általános Szállítási Feltételek (ÁSZF)
  Az Argento Kft. ajánlatainak és visszaigazolásainak alapját képezi az itt letölthető ÁSZF.