TMK-ARTROM disztribúció

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2019-től kezdődően az ARGENTO Kft. látja el Európa egyik legjelentősebb varratnélküli acélcső gyárának, a TMK-ARTROM S.A-nak hivatalos disztribútori tevékenységét Magyarországon. A kinevezéshez sok éves együttműködés vezetett, melynek egyik eredménye cégünk saját TMK raktárkészlete DN15-DN200 mm között, az ügyfeleink által használt legjáratosabb acélminőségekben, mint a P235GH és P355NH.

Raktárkészletünkről bővebben itt olvashat: http://argento.hu/hu/termekeink/raktaron-levo-termekeink.


A TMK-ARTROM egy modern, integrált acélipari komplexum Romániában, mely az orosz TMK Csoport európai gyártó és kereskedelmi egységeként varratnélküli szénacél-, valamint alacsony- és közepes ötvözetű acélcsövek gyártásával foglalkozik melegen hengerelt és hidegen húzott kivitelben (gyártási kapacitás cca. 220 ezer tonna/év).

A gyár saját alapanyag bázisának köszönhetően (TMK-RESITA) a szállítási határidő melegen hengerelt acélcsövek esetén meglehetősen rövid az iparági átlaghoz viszonyítva:

  • melegen hengerelt acélcsövek (ASSEL, CPE): 4-6 hét
  • hidegen húzott acélcsövek (COLD): 14-16 hét

A minimum rendelési mennyiségek a következőképpen alakulnak:

  • melegen hengerelt acélcsövek (ASSEL, CPE): 3-5 tonna /méret
  • hidegen húzott acélcsövek: 3 tonna /méret

A TMK-ARTROM tevékenységéről bővebben itt olvashat: http://www.tmk-artrom.eu/.

Ettől eltérő, kisebb mennyiségek, illetve gyorsabb szállítási határidőt igénylő ajánlatkérések esetén is igyekszünk megoldást javasolni Önöknek!

A szállítmányozással saját logisztikai szervezetünk foglalkozik. Raktári átvételt biztosítunk törökbálinti bázisunkon, vagy a kért belföldi desztinációra szállítjuk az acélcsöveket, az Önök választása szerint.

Kérjük, hogy a jövőben az ajánlatkéréseket nekünk küldjék közvetlenül, vagy a már Önökkel kapcsolatban álló üzletkötő munkatársunk részére.

Új kapcsolat esetén:

Veibel Kristóf Junior mérnök-üzletkötő


Bízva a további sikeres együttműködésben, üdvözlettel!