Az Argento vitathatatlan versenyelőnye a projektbeszállítás. Köszönhető mindez szakmai hozzáértésének és a közel három évtizedes acélkereskedelmi tapasztalatának, melynek leghitelesebb bizonyítéka a cég referencia listája.

Megrendelőink elsősorban az olaj- és gázipar, az energetika, a vegyipar és a szerelőipar területén tevékenykedő beruházók, fővállalkozók, viszonteladók és kivitelező-szerelő cégek, akikkel hosszú távon, partneri viszony keretein belül működünk együtt. Kezdve a tender ajánlathoz szükséges informatív árajánlat kidolgozásától a komplex anyag igények biztosításáig, a „mindent egy kézből” elv alapján.

Egy szigorú kivitelezési határidőhöz kötött, nagy kockázatú csőszerelési projekt megvalósításakor, legyen szó akár egy kompresszorállomás rekonstrukciójáról, egy új távvezeték lefektetéséről, vagy egy energiaellátó rendszer kiépítéséről, a vevő számára a szállító kiválasztásakor a legfontosabb szempont az ellátásbiztonság. Valljuk, hogy a megbízható teljesítés a legjobb referencia - ezért mi mindent ez alá rendelünk. Testre szabott megoldásainkkal a minden szempontból legmegbízhatóbb csomag összeállítására törekszünk. Olyan egyedi, a műszaki elvárásoknak maximálisan megfelelő minőség-ár-határidő kombinációkat dolgozunk ki, melyek végül az adott beszerzési függvény optimumát eredményezik (ARGENTO MIX).

Szlogenünk, a „TUBULAR CONNECTIONS” szellemében erős beszállítói kapcsolatokat építünk elsősorban a gyártókkal, hiszen a beszerzéseink kétharmada közvetlen gyártóművi forrásból származik, illetve azokkal az európai raktározókkal, akikkel a kis mennyiségű, gyors igények hatékonyan kielégíthetők. Ez utóbbi vevői kereslet egy speciális szeletét- varratnélküli szénacél kategóriában- saját törökbálinti raktárkészletünkről, a rendeléstől számított 24 órán belül tudjuk kiszolgálni. (raktárkészlet)

Kiemelt projektek esetén

Az Argento Kft. a nagyobb volumenű projekt megrendelések egyes résszállításait kiemelt figyelemmel, a projekt- és a logisztikai vezető irányításával végzi, s kínál lehetőséget az alábbi szolgáltatások igénybevételére.

  • személyes áruátadás
  • státusz riport gyártatásos tételek esetén
  • áruellenőrzés (szemrevételezés, méretellenőrzés szúrópróba szerűen)
  • expressz szállítások szervezése
  • áru jelölés, csomagolás, dokumentáció és szállítás desztinációk szerinti bontásban
  • acélcső lerakodása depó helyekre (daruzás, kötöző személyzet biztosítása)